10.b klass osales Tallinna spordihommikul

Pirita Majandusgümnaasiumi 10.b klass osales Tallinna Kultuuri- ja Spordiameti poolt korraldatud spordihommikul.
23. novembril kell 8-9 toimus Tallinna kolmes spordihallis ja kahes taliujumise keskuses spordihommik, mille raames said kõik huvilised osaleda tasuta treeningutel.
Tänavuse spordihommiku raames viis Sõle spordikeskuses juhendatud treeningprogrammi läbi pealinna esindusvõistkond Selver/TalTech võrkpallimeeskond, Lasnamäe kergejõustikuhallis juhendasid treeningut olümpiavõitja Erki Nool ja Euroopa sisemeister Ksenija Balta ning Kristiine spordimajas Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart. 
Meie koolile oli lähim sihtkoht Pirita Taliujumiskeskus.  Kell 8.00 starditi kooli juurest ning liiguti kiirkõnnis kohapeale. Ees ootas juba kuum saun ja vahva seltskond, kohal oli ka Pirita elanik Jüri Ratas. Ujuti  üheskoos külmas vees ja nauditi pakutavat smuutit. Oli väga värskendav hommik!

Aitäh korraldajatele! Aitäh 10.b klassile ja klassijuhatajale ning kehalise kasvatuse õpetajale Marge Nõmmele! Olete tublid!
 
Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü