Hoo sai sisse Rising Star 2019

Täna pärastlõunal kogunes Pirita Majandusgümnaasiumi spordihoonesse suur hulk “tuttavalt kõlavaid nägusid”, sest juba 21. korda toimus lemmiklauljate ja -ansamblite jäljendamise konkursi Rising Star 2019 eelvoor. Kohale oli tulnud palju tuntud artiste nii laiast maailmast kui Eestist.

Žürii, kuhu kuulusid kunsti-, muusika- ja tantsuõpetajad, tantsijad nägi vaeva finalistide väljaselgitamisel. Peale pikka arutelu oli nende otsus järgmine – finaalis võistlevad:

Brotherhood of Man “Save Your Kisses For My”, Africe Simone „Ramaya”, Viktor Crone “Storm” PSY „New Face“,  Kuldsed lindid “Väike narr”  (kõik Jakob Westholmi Gümnaasium), Ylvis  „The Fox“ (What does the fox say?) (Pirita Majandusgümnaasium), Aqua „Barbie Girl“ (Gustav Adolfi Gümnaasium), ABBA “Waterloo” (Audentese Erakool), Daler Mehndi „Tunak Tunak Tun“   (Pirita Majandusgümnaasium), Billie Eilish „bury a friend“  (Jakob Westholmi Gümnaasium).

Finaalvõistlus, kus selguvad Mini Star ja Rising Star tiitlivõitjad, toimub reedel, 6. detsembril, algusega kell 17.00  klubis Teater (Vabaduse väljak 5). Pilet pealtvaatajale 5 eurot.

Tulge vaatama ja oma lemmikutele kaasa elama!

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü