Kooli huviringid alustavad õppetööd oktoobris

Kooli traditsioonide ja erinevate sündmuste kõrval on oluline roll huviringide tegevusel.

Pirita Majandusgümnaasium pakub õpilastele võimalust osaleda mudilaskoori, lastekoori, noorteansambli, rahvatantsu- ja seltskonnatantsu huviringide, programmeerimise ja arvutimängude loomise, imelise teaduse, robootika (edasijõudnutele) ringide ja teatrikooli töös. Õpe on tasuta. Ringidesse saab registreerida kuni 30. septembrini. Huviringid alustavad tegevust oktoobris.

Pirita Majandusgümnaasiumis töötav PMG Koolituskeskus pakub õpet järgmistes tasulistes huviringides: robootikaring algajatele, malering, huviring “Nupula”, foto- ja filmiring, kunstiring, puhkpilliring, üldkehalise ettevalmistuse ring, kergejõustiku ring, puutööring,  inglise keele ring õpilaste jalgratta eksamiks juhendamise kursus. NB! PMG Koolituskeskuse huviringidesse saab registreeruda selle LINGI kaudu kuni 30. septembrini. Huviringid alustavad tegevust 6. oktoobrist.

Pirita Majandusgümnaasiumis toimuvad mitmete klubide, stuudiote ja spordikoolide tunnid. Ringide ja treeningute kohta vahendame kontaktinfot selle LINGI kaudu.

Share on facebook
Jaga uudist
Sule Menüü